Racó-de-lectura_CAT

Crea al teu menjador el racó de lectura perfecte


Ets dels que gaudeixen durant hores en companyia d’un bon llibre? Així no pot faltar a casa teva un racó de lectura per poder gaudir amb la màxima comoditat i tranquil·litat.

Un dels elements més importants és el seient, una postura incòmoda farà que canviïs de posició constantment, no acabis d’enganxar-te a la lectura i acabis amb un mal d’esquena molt molest. Per això, triar un seient confortable és un factor fonamental a l’hora de crear un bon racó de lectura.

Tria un sofà o butaca que et permeti mantenir una postura còmoda durant molt de temps, que et resulti acollidor i que no perjudiqui la salut de la teva esquena. A Galerías tenim una àmplia varietat de productes que compliran amb totes les teves necessitats.

Busca un espai on puguis tenir bona llum, ja sigui natural o artificial; si l’espai és petit pots triar una butaca, una butaca orellera o un sofà d’una plaça. Si tens la sort de comptar amb un espai ampli, pots triar un còmode chaise longue, un divan o un sofà ample; podràs trobar-los a la majoria de les nostres botigues.

Per últim, decora l’ambient amb complements que t’agradin i aconseguiràs un racó acollidor on les hores passaran volant.